Veelgestelde vragen over inschrijven tijdens corona-maatregelen

Gaan de infodagen nog door?

Op dit ogenblik gaan wij er vanuit dat de infodag gepland op 20 juni en de open campusdag op 27 juni kunnen doorgaan, raadpleeg de website voor de laatste update.

Ik heb nog enkele vragen, aan wie kan ik deze momenteel stellen?

Vanaf 18 mei zijn we alle weekdagen telefonisch bereikbaar van 9 u tot 16 u, op woensdag tot 12.30 u.
Daarnaast kan je altijd mailen naar verpleegkunde@snorduffel.be of je vragen stellen via de chat tijdens de kantooruren.
Praat je liever live? Dat kan op maandag, dinsdag en vrijdag van tussen 13 u en
15 u en op donderdagavond tussen 20 u en 21.30 u.

Kan ik een afspraak maken om langs te komen?

Zolang de maatregelen rond essentiële verplaatsingen gelden, is het niet mogelijk om langs te komen op school. Van zodra wij onze deuren terug openen, kan je ons contacteren en maken we graag een afspraak waarop je kan langskomen.

Kan ik me al inschrijven?

Je kan zeker en vast al voorlopig inschrijven via https://verpleegkunde-duffel.be/praktisch/inschrijving/
We verzekeren je van een plaats op 1 september 2020.  We nodigen je na de digitale inschrijving persoonlijk uit om  langs te komen met je identiteitskaart en diploma’s. Let wel, dit kan voorlopig enkel nadat we met jou een afspraak maakten.

Ik weet niet of ik voldoe aan de toelatingsvoorwaarden, waar kan ik terecht?

Indien je niet zeker bent of je al dan niet voldoet aan de toelatingsvoorwaarden, kan je de reeds behaalde diploma’s of certificaten digitaal doorsturen naar verpleegkunde@snorduffel.be , we laten je dan meteen weten of je kan starten zonder toelatingsproef.

Ik wacht liever om me in te schrijven tot na de infodagen, is er dan nog plaats?

We gaan er vanuit dat er nog plaats zal zijn indien je wat later je beslissing neemt.