Wie is wie?

In de opleiding HBO5 Verpleegkunde Duffel sta je er niet alleen voor. We hebben een heel team van enthousiaste medewerkers klaar staan om jou te begeleiden, wegwijs te maken en te ontvangen op onze school.

Directeur –  Hilde Seymus

Hilde Seymus is de directeur van de opleiding HBO5 verpleegkunde van het Sint-Norbertusinstituut. Zij is verantwoordelijk voor de operationele werking op Campus Rooienberg, waar de opleiding gehuisvest is.

Opleidingscoördinator – Veerle Bal

Veerle is de opleidingscoördinator. Zij ondersteunt de directeur in de uitvoering van haar taken. Verder is Veerle het eerste aanspreekpunt voor studenten. Daarnaast stuurt zij de werkgroepen curriculum en kwaliteitszorg aan.

Coördinator secretariaat – An Maes

An staat je bij met raad en daad. Ze is de coördinator van het secretariaat en leidt alles in goede banen. Voor praktische vragen kan je steeds bij haar terecht.

Stagecoördinatoren – Hilde Laevaert

Hilde en Ellen zijn onze twee stagecoördinatoren.
De opleiding bevat heel wat stages. Deze twee gedreven dames leiden de organisatie van alle stages en stageplekken in goede banen.  Zo kan iedereen met een gerust hart op stage vertrekken.

Stagecoördinatoren – Ellen Lambrechts

Hilde en Ellen zijn onze twee stagecoördinatoren.
De opleiding bevat heel wat stages. Deze twee gedreven dames leiden de organisatie van alle stages en stageplekken in goede banen.  Zo kan iedereen met een gerust hart op stage vertrekken.

Planningscoördinator – Els Gonthier

Els is de planningscoördinator op school. Zij zorgt bijvoorbeeld voor de opmaak van je lessen- en examenrooster.

Psycholoog en Zorgcoördinator – Anne-Lies Rens

Om allerlei redenen kan je bij de start of tijdens het verloop van de opleiding nood hebben aan (individuele) studiebegeleiding.   Onze psycholoog Anne-Lies, zal samen met jou nagaan waar het misschien misloopt en zal je begeleiden in het vinden van een goede studiemethode.

Taalcoach – Bie Schyvens

Tijdens de opleiding verpleegkunde is een goede kennis van de Nederlandse taal essentieel, zowel mondeling als schriftelijk.  Heb je moeite met grammatica en zinsbouw?  Of kan je je dialect moeilijk verstoppen?  Ben je anderstalig en kan je nog extra ondersteuning gebruiken? Dan kan je terecht bij Lieve. Zij helpt je verder en biedt begeleiding waar nodig.

Internationale stages – Jarka Smits

Zin in avontuur?  Een beperkt aantal van onze studenten kan dankzij het samenwerkingsverband Track 5 van Thomas More stage lopen in het buitenland.
Jarka Smits bekijkt of je voldoet aan de criteria en begeleidt je graag met alle praktische zaken.

Docententeam

Je wordt tijdens de lessen en de stages begeleid door een enthousiast team leerkrachten.
De meesten van hen zijn verpleegkundigen van opleiding. Allemaal hebben ze werkervaring in de zorgsector.