Interessante modules met veel praktijk.
Verpleegkunde studeren met een sterke focus op de praktijk

Lesmomenten

Dagopleiding De dagopleiding verpleegkunde kent een afwisselend verloop. Ongeveer de helft van de tijd breng je door op school, de andere helft van de opleiding bestaat uit stages. Lessen en stages wisselen elkaar af in blokken van ongeveer 4 weken. Lesmomenten Maandag: van 08.30 uur tot 16.30 uur Dinsdag: van 08.30 uur tot 16.30 uur […]

Dagopleiding

De dagopleiding verpleegkunde kent een afwisselend verloop. Ongeveer de helft van de tijd breng je door op school, de andere helft van de opleiding bestaat uit stages. Lessen en stages wisselen elkaar af in blokken van ongeveer 4 weken.

Lesmomenten

Maandag: van 08.30 uur tot 16.30 uur

Dinsdag: van 08.30 uur tot 16.30 uur

Woensdagvoormiddag: van 08.30 uur tot 12.05 uur

Donderdag: van 08.30 uur tot 16.30 uur

Vrijdag: van 08.30 uur tot 16.30 uur

De andere helft van de opleiding bestaat uit stages, waar je de aangeleerde technieken en vaardigheden kan inoefenen in de praktijk.

Goed om te weten: de schoolvakanties lopen gelijk met de vakanties van het lager en middelbaar onderwijs.

Studeren en werken

Ben je deeltijds aan het werk en wil je graag verpleegkundige worden? Dan bieden we voor jou de opleiding voor deeltijds werkenden aan. Deze opleiding is inhoudelijk gelijkwaardig aan de dagopleiding. De lessen worden gegeven op momenten die te combineren zijn met een deeltijdse werkopdracht.

Elke week is opgebouwd uit lessen, stages én de persoonlijke werkopdracht van de student. Tijdens je individueel geplande stageweken lopen je lessen gewoon door. Dit vraagt uiteraard discipline, overleg en strikte afspraken: stages worden ruim vooraf samen met jou ingepland zodat je tijdig in overleg kan met je werkgever om je werkschema aan te passen aan de geplande stage.

Lesmomenten

Maandag: van 08.30 uur tot 17.20 uur

Dinsdag: van 17.00 uur tot 21.10 uur

Donderdag: van 17.00 uur tot 21.10 uur

Goed om te weten: de schoolvakanties lopen gelijk met de vakanties van het lager en middelbaar onderwijs.